Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler.

5. sınıflarımızın, sınıf belirleme kuraları 01 Eylül Cuma günü saat 11:00 da okulumuzda yapılacaktır. Kura çekimine tüm velilerimizi bekliyoruz.

Haz

Okul Gelişim Planı sene sonu değerlendirmesi yapıldı ve plan raporu hazırlandı.

Haz

Yıl içinde hazırlığı yapılan resim sergimiz gerçekleştirildi.

Haz

Değerli öğrenciler, 10 Haziran Cumartesi günü saat 11:00 da yapacağımız okula kabul sınıvı giriş belgeleri için linki tıklayınız.

Belgeler sınavdan önce girişte alınabilecek.

meb_iys_dosyalar/59/12/759984/dosyalar/2023_06/05101244_Sinav-Giris-Belgeleri-10.06.2023.pdf

May

Geleneksel oyunlar olan halat çekme, körebe, yakan top gibi oyunlar öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte oynandı ve yaşatıldı.

May

Okul Tarih Kulübü ve gönüllü öğrenciler ile Tekirdağ Arkeoloji Müzesi ziyaret edildi.

May

Son sınıf öğrencilerinin sınavla ilgili kaygılarını eksikliklerini tespit etmek ve onları sınava motive etmek amacıyla okul rehberlik servisi tarafından hazırlayıcı seminer düzenlendi.

May

Haatını öğrencilerine adamış, vefakar ve emekli öğretmen Süleyman Egi Beyefendi; Trakya AİHL öğretmenleriyle buluştu. Sohbet havasında geçen buluşmada karşılıklı görüşler serdedildi.

May

Geçen sene dikilen fidanların bakımı ve kontrolü yapıldı

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etknlikleri kapsamında okulumzda pano hazırlanıp sergilenmiş, sınıflararası spor müsabakaları tertip edilmiş ve sınıflarda 19 Mayıs temalı videolar izletilmiştir.

Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Faaliyetleri

May

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Fulya Ayas ve öğrencileri,  V@lues4ll isimli E-twinning projesinde proje ortaklarımız Slovakya ve Tunus bölgesinden öğrenciler ile bir araya geldiler. Yapay zekanın eğitimdeki yerinden ve yapay zekayı gelecekte nasıl daha da verimli bir şekilde kullanabileceğimizden bahsettiler.

May

Matematik olimpiyatı dereceleri aşağıdaki şekilde belli olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ödül töreni ile ilgili bilgiyiyi mesaj olarak ayrıca atacağız. Diğer öğrencilerimiz puanlarını 05058923430 nolu telefondan öğrenebilir.

Ödül törenine sınava katılan bütün öğrencilerimiz davetlidir. Her öğrencimize Olimpiyat Madalyası ve süpriz hediyelerimiz olacak.

May

Bakanlığımız Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temelli testler ve kazanım kavrama testleri sınıflarımızda çözülmeye devam ediyor. Ayrıca Bakanlığımız tarafından öğrencilerimize ulaştırılan yardımcı kaynaklar etkin olarak kullanılıyor.