Hedef YKS 2024

Nis

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında, sınava hazırlanan öğrencilerimize yönelik, Rehber Öğretmenimiz Ömer KARADAYI ve "Matematiğin Güler Yüzü" Matematik Öğretmeni Mustafa GÜLER'in katılımıyla bahar aylarında oluşacak rehavetlere yönelik motivasyon ve sınav kaygısı konulu seminer gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında sınava hazırlanan öğrencilerimizin velilerine yönelik sınav değerlendirme konulu veli bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında rehber öğretmenimiz tarafından sınava hazırlanan öğrencilerimize yönelik etkili ders çalışma yöntemleri ve etkili motivasyon konulu seminer gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizle İstanbul Teknik Üniversitesi ziyaret edildi.

Şbt

Okulumuzda yarı yıl tatilinde sınava hazırlanan öğrencilerimize yönelik kış kampı düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuzda LGS ve YKS çalışmaları kapsamında yarı yıl tatilinde öğrencilerimize kış kampı düzenlenecektir.

Ara

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında 2023 Yŭkseköğretim Kurumları Sınavında başarılı olmuş öğrenciler okula davet edilerek sınava hazırlanan öğrencilerimizle buluştular. Sınav hazırlık sürecindeki deneyimlerini paylaştılar.

Ara

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında sınava hazırlanan öğrencilerimize ve hazırlık sürecinde görev alan öğretmenlerimize yönelik motivasyon amaçlı etkinlikler düzenlendi.

Ara

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında öğrencilerimize meslek tanıtımı yapıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr Abdullah YİNANÇ mühendislik mesleği hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında öğrencilerimize üniversite tanıtım gezisi düzenlendi.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizle İstanbul Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi ziyaret edildi.

Kas

Okulumuzda Hedef YKS Üniversite hazırlık programı kapsamında deneme takvimi oluşturuldu.

Kas

Okulumuzda HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI ile ilgili afiş, broşür, sosyal medya çalışmaları gerçekleştirdi

Kas

Okulumuzda Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında veli bilgilendirme toplantısı düzenlendi